Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Könyvelés

Könnyen kezelhető kettős könyvelő program.

28 éves tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél. Garantált jogszabályi előírásoknak megfelelő működés.


Válassza a piacvezető minőséget!

Ez az amit keres?

Ideális választás a Kulcs-Könyvelés, ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre.  

 • Kettős könyvelési feladatok elvégzésére olyan programot keres, ami a lehető legtöbb beépített automatizmussal gyorsítja a könyvelési munkát 
 • Precíz és pontos könyvvezetést szeretne megvalósítani akár kicsi, akár nagyobb vállalatról is van szó
 • Kifogástalan beszámolókkal és kimutatásokkal biztosítaná a könyvelt cég sikeres irányításának alapját
 • Az analitikus nyilvántartások - bérszámfejtés, a számlázás, a házipénztár és a tárgyieszköz szoftverek - adatainak automatizált átvétele és könyvelése fontos szempont a megfelelő szoftver kiválasztásakor 
 • Az adatszolgáltatások hibátlan és határidőben történő elkészítését könnyítő megoldást keres
 • Könnyen átlátható, szükség esetén egyszerűen korrigálható könyvelés a célja
 • Elsődleges könyvelésen kívül, másodlagos könyvelési dimenziók vezetésére is szüksége van
 • Forintos, vagy más devizában vezetett könyvelést is készít
 • Megbízható partnert keres, aki garantálja a jogszabályi előírásoknak megfelelő szoftvert

 

Nézzen bele a Kulcs-Könyvelésbe!

 

Egyszerű használat, pontos könyvelés, esztétikus, átlátható riportok és kifogástalan beszámolók.  

Fontos, hogy a szükséges adminisztrációs feladatok elvégzése mellett, otthonosan érezze  magát a programban és szeresse a használatát és az elkészített riportokat, kimutatásokat. 

 

Hogy érdemes választani?

Ellenőrzőlistánk segít, hogy a megfelelő könyvelő program mellett döntsön.

Tudja folytani a munkát könyvelő programjában, ha a jelenleginél több igénye lesz, vagy több cég könyvelését látja majd el?

 • A legkisebb könyvelő program változattal is kezdhet, de ha később több cég könyvelését végzi, amelyeknél akár deviza könyvelésre, akár másodlagos könyvelésre, vagy fizetési felszólítás kezelésre, bankszámla importálási funkcióra is szüksége lesz a Kulcs-Könyvelést adatvesztés nélkül nagyobb tudású könyvelő programra bővítheti.

 

Tudásszintje hatékonyan, könnyen bővíthető.

 

Az ismétlődő gazdasági események és automatizálható könyvelési feladatok egyszerűsítésével segíti a könyvelő program a mindennapi munkavégzést?

 • Kiemelkedően jó a program eseménykönyvelés funkciója, melynek segítségével - a könyvelt cég sajátos igényeinek megfelelő paraméterezés után - pár kattintás elég az ismétlődő gazdasági események automatizált feldolgozásához. Ugyanígy a közösségi és a fordított áfa és a devizás számlákhoz kapcsolódó árfolyam differencia elszámolásához, valamint a zárás-nyitás folyamatához elérhető automatizmusok is a könyvelő munkáját könnyítik. A Kulcs-Könyvelés maximálisan támogatja Önt a könyvelési munka egyszerűsítésében és az időigényes visszatérő tételek lehető leggyorsabb feldolgozásában.

 

Működése a jogszabályi megfelelés mellett eleget tesz a korszerű könyvelési elvárásoknak is.

 

A könyvelési munka kulcsfontosságú "termékeit", az adatszolgáltatásokat, kimutatásokat, riportokat, dokumentumokat magas színvonalon, precízen el tudja készíteni a könyvelő programjában?

 • Kényelmesen és határidőre elkészítheti adatszolgáltatásait, és még az ABEV rendszer felé történő elektronikus bevallás lehetőségeit is kihasználhatja . Egyszerű a beszámolók és a praktikus, esztétikus riportok összeállítása, személyre szabott szerkezetben is. Az analitikus vevői kintlévőség nyilvántartása alapján az egyenlegközlők és a fizetési felszólítások kimagasló színvonalon kezelhetők.  A Kulcs-Könyvelés kiszolgálja beszámolási kötelezettségét, akár a hatóságok felé, akár a cégvezetésnek kell azokat elkészíteni.

 

Garantált az igényes, pontos beszámolók, adatszolgáltatások, kimutatások, dokumentumok határidőre történő elkészítése.

 

Támogatja a Kulcs-Soft abban, hogy a készletkezelő program egyes változatai és kiegészítő lehetőségei, vagy az elérhető könyvelő programcsomagok közül biztosan a szükségeset válassza?

 • Az oldalon található leírások, képek, funkciótáblázat mellett, valamennyi funkció kipróbálható a demó feltelepítésével. Ezt mindenképp ajánljuk, hogy megtapasztalja a Kulcs-Könyvelés hangulatát. Természetesen tudjuk, hogy az Ön ideje is véges, vagy a próbálgatás helyett jobban szereti, ha valaki megmutatja, mire képes a program. Ha így van, ne késlekedjen, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket, mert a választásban készségesen segítenek kollégáink és ez Önnek semmiféle vásárlási kötelezettséget nem jelent. 

 

Választ kap minden, a könyvelő programokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésére.

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Könyvelés két különböző tudásszintű változata közül választhat.

Az Ön könyvelési igényeit kiszolgáló könyvelő program villámgyorsan kitermeli az árát.

Vásárlás előtt kipróbálhatja a könyvelő program és a könyvelő programcsomag szoftvereinek demó változatát, ha pedig kérdése van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretne döntést hozni, forduljon kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek Önnek.

 

Találjuk meg közösen az Önnek megfelelő Kulcs-Soft könyvelő programot!

Kulcs-Könyvelés Light 1 cégre
Jellemző funkciók
ÁFA listák
Főkönyvi kivonat
Több év kezelése
Számlatükör felajánlott adatokkal
"A" típusú mérleg
Folyószámla analitika
Fordított áfa kezelése
További funkciók
Nettó ár
Leggyakrabban választott termék
Kulcs-Könyvelés Plusz 1 cégre
Jellemző funkciók
Deviza analitika
Közösségi áfa könyvelése
Többnyelvű kezelőfelület
Levelezés: fizetési felszólítás, egyenlegközlő, késedelmi kamatközlő
Behajtási költségátalány könyvelése
Felhasználói jogosultságok kezelése
További funkciók
Nettó ár
Kulcs-Könyvelés Light korlátlan cégre
Jellemző funkciók
ÁFA listák
Főkönyvi kivonat
Vevői szállítói analitika
Több év kezelése
Számlatükör felajánlott adatokkal
"A" típusú mérleg
Kiegyenlítések kezelése
Fordított áfa kezelése
További funkciók
Nettó ár
Leggyakrabban választott termék
Kulcs-Könyvelés Plusz korlátlan cégre
Jellemző funkciók
Deviza analitika
Közösségi áfa könyvelése
Többnyelvű kezelőfelület
További funkciók
Nettó ár

Mit kap a könyvelő szoftvere megvásárlásakor?

A Kulcs-Könyvelés birtokosaként, nem csak egy könyvelő programmal lesz gazdagabb.

 • Kulcs-Soft könyvelő programot
 • A könyvelő program megvásárlásakor megkapja a Kulcs-Könyvelés program telepítő programjának letöltési linkjét és egy termékszámot. A kapott termékszám segítségével hozhatja létre saját cége adatbázisát a programban.

 

 • Egy év teljeskörű terméktámogatást
 • Jogi szabályozások változásának naprakész követése: A programokból mindig a legfrissebb jogszabályi előírásoknak megfelelően működő verziót használhatja. Időben gondoskodunk róla, hogy könyvelő programja frissítő változatát birtokba vegye.
 • Technikai és funkcionális frissítések: A jogszabályi változások követésén felül újabbnál újabb, a napi munkát megkönnyítő funkciókkal bővülnek programjaink.
 • Ügyfélszolgálati tanácsadás: Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:30-tól 17 óráig biztosít szakértő segítséget. Emellett e-mailben feltett kérdéseikre is választ kapnak.
 • Online tudásbázis: Folyamatosan bővülő szakmai portálunkon képekkel illusztrált, részletes szakmai és programhasználati leírásokkal támogatjuk munkáját. 
 • Ügyfélportál hozzáférés: Az Önre vonatkozó valamennyi fontos információ megtekinthető ügyfélportál fiókjában. A személyre szabott ajánlatokon kívül, itt megtalálja aktuális terméktámogatási szerződéseit, lejáratuk esetén pedig megújíthatja azokat.

Program funkciók listája

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot: Kulcs-Könyvelés Light Kulcs-Könyvelés Plusz
Listák és kimutatások
Főkönyvi kivonat

Mind az ellenőrzésekhez, mind a bevallásokhoz kulcsfontosságú a főkönyvi kivonat elkészítése, mert ha valamit hibásan könyveltünk volna el, a nem egyező kötelező egyenlőségeket rögtön észrevehetjük.

Kartonlista

Lehetősége van valamennyi karton legkülönbözőbb szempontok szerinti lekérdezésére, így például szűrhet főkönyvi számra, bizonylat dátumára, bizonylatszámra, összegre, részlegszámokra, munkaszámokra is.

Napló lista

A programban lekérdezheti a különböző használt naplók listáját, legyen az vevői, szállítói, banki, pénztári vagy egyéb jellegű.

Vevő és szállító analitika

A vevőkre és szállítókra vonatkozóan is számos lekérdezési lehetőség érhető el a programban, ilyen például a számlák adatainak áttekintése aszerint, hogy kintlévőség kapcsolódik-e hozzájuk, melyek vannak kiegyenlítve, illetve melyek kiegyenlítésében van késedelem. Ez utóbbi esetben a késedelmek napjainak száma is megjelenik az analitikában.

Áfa listák

Az adóbevallások beadása előtti ellenőrzést nagyban megkönnyítik az áfa-listák, melyek áfa egyeztetést, és -zárást tesznek lehetővé, valamint az áfa egyenleget is mutatják. A 65-ös áfa bevallás kitöltésében pedig segítséget ad a tételes belföldi összesítő jelentés. A lista lekérdezésével ellenőrizhetővé válik az áfa bevallásba átadott adatok helyessége.

Egyszerű áfa egyenleg

A lista biztosítja a kimenő és szállítói számlákból legyűjtött adatok alapján a lekérdezett időszakra vonatkozó fizetendő és levonható áfa összegének és egyenlegének azonnali áttekintését.

Deviza analitika (vevő és szállító folyószámla analitika is)

Legyen szó vásárlásról vagy értékesítésről, szűréstől függően akár több devizanemben készült bizonylatok lekérdezésére is lehetősége van.

Jelentés a könyvelő programban

A jelentés listában lekérdezheti a törölt tételeket, valamint kontírlapokat nyomtathat.

Bizonylatok és nyomtatványok
Mutatószámok

Az éves beszámoló kiegészítő mellékletéhez nyerhetők ki a rendszerből a gazdasági mutatószámok, melyek például a tőkeerősségre, likviditásra, befektetésekre, tárgyi eszközökre stb. vonatkoznak.

Egyéni kimutatások

Teljesen egyéni igények alapján is készíthet kimutatásokat belső, illetve külső használatra, mert valamennyi adatra végezhet szűréseket.

Egyenlegközlő

Nagyon praktikus a levelek előállítását megkönnyítő nyomtatványok, mint például az egyenlegközlő generálásának lehetősége. Ezáltal gyorsan elkészítheti a különböző partnerekkel (vevőkkel, beszállítókkal) szemben fennálló esetleges tartozásokról szóló egyenlegközlőt.

Fizetési felszólítás

A kintlevőségek kezelésében nyújt fontos segítséget a fizetési felszólítások funkciója, ahol még a törvény által előírt késedelmi kamatok kiszámítására és feltüntetésére is lehetőség van. Listázhatja a ki nem egyenlített, lejárt számlákat és ebből választhatja ki, hogy mely esetekben szeretne fizetési felszólítást küldeni. Igény szerint különböző sablonokat alakíthat ki.

Késedelmi kamatközlő levél

A fizetési határidőn túl kiegyenlített számlákhoz késedelmi kamatközlő levelet készíthet.

Eredménykimutatás (összköltség)

Összköltség eljárással elkészítheti az eredménykimutatást A változatban, és pontos képet kaphat az üzleti év vagy tetszőlegesen kiválasztott időszak bevételeiről, ráfordításairól, és ezek alapján a nyereségekről és veszteségekről. 

Eredménykimutatás (forgalmi)

Forgalmi eljárással elkészítheti az eredménykimutatást A változatban, és pontos képet kaphat az üzleti év vagy tetszőlegesen kiválasztott időszak bevételeiről, ráfordításairól, és ezek alapján a nyereségekről és veszteségekről. 

A típusú mérleg

Az éves beszámoló részét képező egyszerűsített mérleg előre meghatározott struktúrában készül, a programban lehetőség van "A" típusú mérleg generálására.

B típusú mérleg

Az éves beszámoló részét képező egyszerűsített mérleg előre meghatározott struktúrában készül, a programban lehetőség van "B" típusú mérleg generálására.

Könyvelési alapfunkciók
Árfolyamnyereség, -veszteség automata könyvelése

A bevitt adatok alapján automatikusan könyveli a program az árfolyamnyereséget és -veszteséget.

Átértékelések könyvelése

Lehetőség van arra a programban, hogy a devizás kintlévőséges (vevői és szállítói) számlákat megadott időközönként (általában évente egyszer, év végén) átértékelje az aktuális árfolyamra és az így keletkező árfolyamkülönbözetet automatikusan lekönyvelje. 

Fordított adózású bizonylatok kezelése

A fordított adózású bizonylatokat könnyedén, egy beállítás megtétele után normál tételként könyvelheti le, ami sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a munkát. A program automatikusan lekönyveli a fordított ÁFÁ-t.

Közösségi áfa automatizált könyvelése

Az EU-n belüli beszerzés számlájának rögzítését követően, a levonható és fizetendő áfá-t automatikusan könyveltetheti a szoftverrel.

Elszámolási időszakos számlák kezelése

Az elszámolási időszakos ügyleteknél a számla teljesítési időpontja elválhat az elszámolási időszaktól. Ennek rögzítésére van lehetőség a programban, így a bevétel/költség könyvelési időpontja elválhat az áfa könyvelésének időpontjától.

Pénzforgalmi elszámolás kezelése

Az ÁFA törvény XIII/A. Fejezete szerint a vállalkozások pénzforgalmi elszámolást választhatnak, ha a törvényben előírtaknak megfelelnek. Amennyiben pénzforgalmi elszámolású bizonylatot könyvel, akkor a program a kiegyenlítéssel egyidejűleg automatikusan könyveli a számla áfa tartalmát az áfa főkönyvi számra.

Kerekítési különbözet könyvelése

A devizás tételek esetében felmerülő kerekítési különbözetet könyvelheti automatikusan, minden számlára vagy egyes kiválasztott számlákra vonatkozóan egyaránt.

Behajtási költségátalány automatikus könyvelése

A NAV követelményeinek és a Polgári Törvénykönyvnek megfelelő módon automatikusan könyvelheti a behajtási tevékenység költségátalányát.

Sablontételek alapján történő könyvelés (eseménykönyvelés)

A bizonylatok feldolgozását teheti gyorsabbá a funkciónak köszönhetően.

Részleg- és munkaszám kezelése

A rögzítendő bizonylatokhoz részleg-, illetve munkaszámokat is megadhat.

Másodlagos könyvelés

Szabadon választhat, hogy a költségeit elsődlegesen vagy másodlagosan könyveli az 5. számlaosztályban és ettől teheti függővé azok könyvelését.

Bővíthető áfa-kulcs törzs

Lehetőség van új áfa-kulcs törzs hozzáadására. Módosíthatja, hogy a választható áfa-kulcsok a programban a későbbiekben milyen sorrendben jelenjenek meg, illetve ha túl sok látható, a nem használatosakat el is rejtheti.

Áfa zárás

Adott időszakonként (leggyakrabban havonta) szükséges az áfa tételek lezárása, hogy a későbbiekben le tudja kérdezni az áfa-analitika listát, amely alapján az áfa bevallás elkészül.

Listák szűrése, sorrendezés, keresés

A különböző listákat bármilyen adat alapján szűrheti, meghatározhatja a sorrendezésüket.

Többnyelvű listák, kimutatások és nyomtatványok készítése

Főként nemzetközi működésű cégek, valamint külföldi vezetők tájékoztatásában nyújt rendkívül hatékony segítséget, hogy a listák, kimutatások és nyomtatványok több nyelven is elkészíthetők. Ezáltal nem kell fordítókat alkalmazni és nem veszít időt a fordítással, mert szükség esetén bármikor generálhat idegen nyelvű dokumentumokat.

Listák nyomtatása, exportja (pdf, Excel)

A lekérdezett adatokból készült listákat PDF és Excel formátumba is exportálhatja, valamint ki is nyomtathatja.

Évzárás, évnyitás automatizált folyamatokkal

Az évzárás és az évnyitás számos lényeges és elengedhetetlen teendőt hárít a könyvelőkre. Ennek a nagy munkaigényű folyamatnak a leegyszerűsítésében nyújt segítséget az egyes folyamatok automatizálása. Ezáltal segítséget kap a szükséges feladatok sorravételében és a kalkulációk elvégzésében is.

Nyomtatási előképek megtekintése

Nyomtatás előtt megtekintheti az elkészített dokumentumokat, hogy leellenőrizze, megfelelők-e.

Folyószámla rendezés kezelése

A kintlevőségeket a kipontozásokkal rendezheti.

Számlatükör felajánlott adatokkal

A programban található számlatükröt szabadon testreszabhatja.

Korlátlan számú ügyfél kezelése

Nincs behatárolva, hány ügyfél számláit kezeli.

Korlátlan számú napló kezelése

A programban bármennyi naplót előállíthat és kezelhet.

Korlátlan számú devizanem kezelése

Lényegesen leegyszerűsíti a munkát, hogy bármennyi devizanemet kezelhet a programban minden további programozási feladat elvégzése nélkül.

Árfolyamok nyilvántartása

Minden lekönyvelt tételhez letöltheti az aktuális MNB árfolyamokat.

Törzsadatok átvétele programon belül

A programon belül lehetőség van a törzsadatok átvételére, ami nagyban megkönnyíti az új év előkészítését.

Adatbiztonsági beállítások

Kezelheti a programokat használó munkatársak jogosultságait és hozzáférését könyvelt cégenként és évenként.

Eseménynaplózás

A működés szabályosságát és biztonságát fokozhatja az eseménynapló funkciónak köszönhetően. Általa mindig követheti, mely munkatárs milyen tevékenységeket, mikor és mely gépről végzett a programban, ami főként hibák előfordulása esetén válhat nagyon fontossá.

Adatállomány mentési és visszatöltési lehetőség (automatizálható)

Adatvesztés, vagy hibás adatkezelés esetére javasolt a program használatát megelőzően és a későbbiekben rendszeresen is adatmentést végezni, hogy ha baj történne, lehetőség legyen a korábbi adatok visszatöltésére. Ezt a programban megteheti.

Adatátvétel bér- és munkaügyi programból

Jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja a könyvelői munkát a más programokból történő adatátvétel. A programban könyvelt adatok 70 százaléka átvehető, ennek nagy része a bér- és a munkaügyi programokból származik.

Adatátvétel házipénztár programból (pénztárbizonylat adatok)

A házipénztár bizonylatainak importálására is lehetőség van a programban, így minden pénzmozgást pontosan dokumentálhat és lekönyvelhet.

Adatátvétel számlázó programokból (számla adatok)

A számlázó programokban készített számlák adatainak átvételét is biztosítja a szoftver, ami egy nagyforgalmú vállalkozás számára jelenetősen megkönnyíti a könyvelés elkészítését.

ABEV feladás (65A, 65M, A60)

Havi, negyedéves, vagy éves 65-ös bevallását, valamint a havi vagy negyedéves, közösségen belüli értékesítésekre és beszerzésekre vonatkozó bevallásait feladhatja az Általános Nyomtaványkitöltő programba. A 65-ös bevallás M lapjait (Tételes belföldi összesítő jelentés) automatikusan kitölti szoftverünk.

Adatátvétel tárgyieszköz-nyilvántartás programból

Tárgyieszköz-nyilvántartásának adatait is egyszerűen importálhatja a könyvelőprogramba, így az éves beszámolók és mérlegek, valamint más kimutatások is egyszerűen frissíthetők az aktuális adatokkal.

ABEV feladás (65A-07/08)

Havi, negyedéves, vagy éves 65-ös bevallását feladhatja az Általános Nyomtatványkitöltő Programba továbbá, az Áfa tv. 6/A. és 6/B. számú mellékletében felsorolt, fordított adózású, mezőgazdasági, valamint a vas-, és acél termékek automatikus feladása is megtörténik ennek 7-es és 8-as részletező lapjaira.

Terméktámogatás
Folyamatos fejlesztés és termékfrissítés

Ha Kulcs-Soft szoftvert vásárol, és élő szerződéssel rendelkezik, lehetősége van a frissítések letöltésére. Fejlesztői munkánk folyamatos, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára.

Telefonos és e-mailes segítségnyújtás

A legjobb szakértőkkel dolgozunk, legyen szó a fejlesztőinkről vagy az ügyfélszolgálati munkatársainkról. Nyugodtan fordulhat hozzánk, hogy mindig megfelelő tájékoztatást kapjon programjaink működéséről, beüzemeléséről és az alapvető jogszabályi előírásokról.

Telefonon és e-mailben 8:30-tól 17 óráig elérhetők munkatársaink, de külön díj ellenében személyes kapcsolattartót is biztosítunk ügyfeleink számára, akit a hét bármely napján, 24 órában elérhet.

Törvényi változások naprakész követése

A törvényi változásokat azonnal beépítjük a szoftvereinkbe és a frissítéseket elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Ha ezeket letölti, biztos lehet benne, hogy a jogszabályoknak megfelelő módon végzi munkáját.

Fejlesztési igények fogadása

Ügyfeleink bármikor beküldhetnek fejlesztési kéréseket, igényeket, melyeket szívesen elkészítünk, illetve beépítünk szoftvereinkbe. Ha az adott kérés szélesebb kört is érinthet, annak elérhetővé tétele mellett a fejlesztést is ingyenesen végezzük.

Ha csupán az adott cég életében használható az adott kérés, akkor fejlesztői díj ellenében van lehetőség a kért funkció lefejlesztésére.

Online tudásbázis hozzáférés

Hozzáférhet a ma már sokezer oldalt felölelő Online tudásbázisunkhoz, melyben minden tudnivalót megalál az egyes programok kezelésére és a jogszabályi előírásokra vonatkozóan. Az itt található anyagokat folyamatosan frissítjük és bővítjük, és igyekszünk a lehető legrészletesebb bemutatásra annak érdekében, hogy mindig érthetőek és könnyen követhetők legyenek.

Ügyfélportál hozzáférés

Az ügyfélportálon mindig nyomon követheti, hogy milyen státusza van előfizetésének, pontosan milyen szoftvert, illetve szoftvereket vásárolt meg tőlünk és hogy minden frissítést letöltött-e már. A portál nyitóoldalán akár személyre szabott módon is megjeleníthet az Ön által használt szoftverből kinyert információkat.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót

További verziók Kulcs-Könyvelés Light Kulcs-Könyvelés Plusz
1 cégre
korlátlan cégre

Kulcs-Könyvelés Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

 • Hiányzó vagy helytelen válasz
  Kérjük töltse ki ezt a mezőt helyesen!
Ez a változat érdekel leginkább:

\--> \-->